Testimonials

Ik kwam bij Elena omdat ik spanning in mijn rug had en ik voelde dat mijn energie daardoor niet goed meer doorstroomde. Ik zocht haar hulp om de reden van de spanning te achterhalen en deze los kunnen laten. Wat ik vond was veel meer! Elena schept een enorm veilige ruimte zonder oordelen, dat helpt me contact met mijn lichaam te herstellen. Zij laat me voelen en zien waar er blokkades in mijn lijf zitten. Met behulp van oefeningen en massage helpt ze me meer bewust te worden en spanningen los te laten. Ze spiegelt me hoe ik loop, hoe ik beweeg en laat me veranderingen ervaren, waardoor ik mijn lichaam echt voel, stevig op aarde sta en mijn hele houding veranderd is. Ik ben nu 5 keer geweest en regelmatig zeggen mensen: “Je bent anders, je staat anders, je straalt kracht uit!”.  Ik had zelf nooit verwacht dat massage- en bewegingstherapie zo’n grote impact zou kunnen hebben. Ik wist wel dat lichaam en geest onlosmakelijk verbonden waren, maar ik had me nooit gerealiseerd dat je door het lichaam te “veranderen”  ook direct je geest verandert.

N.K.

Vandaag rechtgezet met Dorn therapie, zonder gemanipuleerd te zijn. Heel bijzonder: zacht en in beweging ben je samen bezig om het lichaam weer recht en vrij te maken. Benen lengte, bekken in balans, wervels op hun plaats… Heel bij zonder! Precies waar ik in geloof: subtiele beweging met intentie, optimaal effect!

S.B.

De behandeling was zo respectvol en zacht, dat het ruimte gaf aan subtiele gevoelens om naar de oppervlakte te komen en gevoeld te worden. Elena stemde erg fijn af op wat ik nodig had, nam de tijd en hielp mee om een opkomend gevoel te verkennen. Ik was verrast om te voelen dat in de stroming die ontstond, zelfs mijn ‘angstige’ cellen nieuwsgierig tevoorschijn kwamen en zich durfden te laten zien. De beloning aan het eind van de behandeling was totale ontspanning. De tijd was vertraagd en in overeenstemming gekomen met het ritme van mijn lichaam. Een heerlijk gevoel!

Y. T.

Ik geloof in de eenheid van lichaam en geest. Elena zoekt naar de samenhang van de klachten en kent vele behandelwijzen. Bovendien blijft ze altijd speuren naar nog betere oplossingen.

Oefeningen worden helder uitgelegd en duidelijk voorgedaan. Haar op de persoon gerichte behandeling geeft mij rust en vertrouwen in mijn lijf. Ondanks de complexiteit van mijn klachten bereiken we samen steeds meer vooruitgang.

T. R.

And I said to my body, softly: I want to be your friend.
It took a long breath and replied: I have been waiting my whole life for this
Nayyirah Waheed
In mijn eigen woorden:
Bij praktijk het Evenwicht heb ik geleerd, ben ik aan het leren, om naar mijn lichaam te luisteren en dat ik daardoor zelf veel kan doen aan mijn pijnklachten. 
 
M.v W.
 
 

 Massagetherapie • Dorn therapie • Bewegingstherapie • Reflexzonetherapie • Huizen t’Gooi • Elena Hilgersom